Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Detay Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilen, ‘Biz Evleniyoruz 2014 Fuarı’ Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen fuar kapsamında 10 çift için toplu nikah töreni düzenlendi.Bir ömür boyu mutluluğa birlikte evet dediler
Toplu nikah Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen tarafından kıyıldı.  Çiftlerin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Nikah sonrası pasta kesimine geçen çiftler renkli görüntüler oluşturdu. Çiftlerin nikah şahitliğini Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikah İşleri Şube Müdürü İncifer Dalgıç ve şarkıcı Çiğdem Yüce yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen de 10 çifte Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın adına ömür boyu mutluluk diledi. Tören sonunda çiftler, Dev Akvaryum’u gezdi. Akvaryumda zevkli dakikalar geçiren çiftler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ a kendileri için böylesine güzel bir organizasyon düzenlediği için teşekkür etti.