Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle Bölgedeki acil sağlık hizmetleri 7/24 esasına göre yeniden düzenlenmişti. Sağlık ekiplerinin 7/24 hizmete başlaması ile birlikte yeni ve tam donanımlı bir acil sağlık hizmetleri istasyon binası ihtiyacı doğdu. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü kısa bir sürede istasyon binasının inşası tamamlayarak tam donanımlı bir ambulans ile birlikte tesisin tüm kullanım haklarını İl Sağlık Müdürlüğüne verdi. Söz konusu tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ev sahipliğinde düzenlenen törene Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda oda ve dernek başkanı ile Bölge sanayicileri katıldı. 
ZAMANINDA MÜDAHALE
Törenin açılış konuşmasını yapan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, hayata geçirdikleri tüm projelerde kamu kurumları nezdinde devletin tüm kademeleri ile örnek bir iş birliği içerisinde olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyduklarını belirtti. 112 ASH İstasyonunun, bölgede konuşlu sağlık ekiplerinin hareket kabiliyetini artıracağını aktaran Bahar, “Yeni uygulama ile birlikte görev ve sorumlulukları artan sağlık ekiplerimizin hareket kabiliyetini artırmak, onlara tam donanımlı modern bir istasyon binası sunmak, haliyle bir zaruret haline gelmiş idi. Hiç vakit kaybetmeden istasyon binasının inşaii çalışmalarına başladık ve kısa zamanda tamamladık. Zamanında yapılan müdahale, can kurtarmanın yanı sıra öksüz ya da yetim kalmaktan kurtarılan çocuklar demektir, evlat acısını önlemektir, kalıcı sakatlıkların önüne geçmektir. Dolayısıyla, başta İl Sağlık Müdürlüğümüz olmak üzere, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunda görevli tüm arkadaşlarımıza, gösterdikleri gayret ve özveri için yürekten teşekkür ederim.Bugün itibariyle daha müreffeh koşullarda hizmetlerine devam edecek sağlık ekiplerimize güç, kuvvet ve metanet diliyorum. En büyük temennimiz ve dileğimiz, bu tür olayların hiçbir zaman yaşanmaması elbette. Ancak bizler her zaman her türlü olaya hazır olmalıyız” dedi. 
ANTALYA OSB CANLI BİR ORGANİZMA
Antalya Organize Sanayi Bölgesinin büyük bir stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, “Burada binlerce kişi istihdam edilmekte ve organize sanayi bölgemiz her geçen gün büyümektedir. Bölgemiz büyüdükçe ve buradaki işletme sayısı artıkça bir takım eksikler gün yüzüne çıkmakta ve bizlerinde bu eksiklikleri en kısa sürede gidermemiz, oluşabilecek sıkıntılara karşı önlemler almamız ve aynı zamanda daha çok yatırımcının Bölgemize rağbet göstermesini sağlamamız, Bölge çalışanlarının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamamız ve sunulan hizmet kalitesini bu anlamda artırmamız gerekmektedir. Bugün bu ihtiyaçlar doğrultunda sanayi bölgemize yakışacak şıklıkta ve hizmet kalitesinde bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Organize sanayi bölgemiz 365 gün 24 saat yaşayan adeta canlı bir organizma gibidir. Acil sağlık hizmetleri istasyonu ile hem bölgemiz hem de ilçemiz daha güvenli, daha huzurlu, daha yaşanabilir bir merkeze dönüşecektir” diye konuştu.
ASH İSTASYONU SAYISI 63’E ULAŞTI
Bölgede açılan istasyon ile Antalya’daki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sayısının 63’e ulaştığını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, istasyonun sadece Antalya OSB’ye değil, hem Antalya-Burdur Karayolu’na hem de Döşemealtı halkına hizmet edeceğini hatırlatarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Buraya iki kilometre mesafede bulunan 100 yataklı devlet hastanesinin şu anda projesi çiziliyor, biter bitmez inşasına başlayacağız. Döşemealtı’nın hızla gelişmesi ve nüfusunun giderek artması nedeniyle sağlık hizmetleri açısından hem hastane hem de bu istasyon ve aile sağlığı merkezleri son derece önemliydi. Bizlere bu desteği sunan siyasilerimize, Sayın Valimize, Antalya OSB Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesim töreni gerçekleşti. Protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile yapımı Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen istasyon binası ve bir adet tam donanımlı ambulans hizmete girmiş oldu.