Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türk Milletinin özgür ve bağımsız yaşama tutkusundan taviz vermeden, haksızlıklara karşı dimdik ayakta durarak yeniden var olma mücadelesinin simgesi olan İstiklal Marşımıza layık olduğu değeri her zaman vereceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin, “Mehmet Akif Ersoy, yüreğindeki Vatan ve Millet sevgisi, hürriyet aşkı, mücadele azmiyle, kendi onuruna olduğu kadar ait olduğu inancın ve milletin onuruna son derece düşkün bir şahsiyetti. Benzersiz bir kahramanlık destanı olan İstiklal Marşıyla milletimizin gönlündeki seçkin yerini aldı. Bu milletin var olma mücadelesi sürdükçe, bu marş kurtuluş ve özgürlüğün ilham kaynağı olmaya devam edecektir. “dedi.

                               İl Başkanı Çetin, bu düşüncelerle İstiklal Marşı’mızın kabul edilişinin yıldönümün de başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını ve büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u en derin minnet ve şükranla andığını ifade etti. 


                                                                    MHP Basın Bürosu