Almanya Mannheim Kreisliga A 1.Grup’da mücadele eden, Mannheim Türk Ocağına bağlı 1 FC Turanspor yöneticileri ve futbolcuları Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin’i ziyaret etti. 

1FC Turanspor’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Osman Çetin; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet sonsuza dek yaşatabilmek için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Dinimizden, Vatanımızdan, Bayrağımızdan asla vazgeçmedik ve sonuna kadar da vazgeçmeyeceğiz. Ülkemize Bayrağımıza Dinimize yapılacak olan saldırıda MHP olarak dev olur ayağa kalkarız çünkü Bu Vatan ve bu Bayrak atalarımızın kanı ile yapıldı” dedi.

Gençlerin mutlaka siyasette aktif olmaları gerektiğini vurgulayan Çetin; “Milliyetçi Hareket Partisi her alanda yapılanın en iyisinin olmasını ister. Neden Bizim Türk Milli Takımımız Dünya’da birinci olmasın. Neden Türk Futbol Takımlarımız Şampiyonlar Liginde birinci olmasın. Bunları başarabilecek bir Ülke olmamız gerekir. Bizler kimseyle kavga halinde değiliz. Dinine Vatanına Bayrağına Milletine sahip çıkan tüm kardeşlerimizle bir ve beraber olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçimlere çok az bir zaman kaldı ve 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerden Antalya’da zaferle çıkacağız” dedi.

1 FC Turanspor Kulübünün Başkanı Hüseyin Çalhanoğlu, 1. FC Turanspor Kulübü ve Antalya’daki kamp hakkında bilgiler verdi.  Otuz oyuncu ve on yönetici ile birlikte 40 kişilik kafile halinde Antalya’da kamp yaptıklarını söyledi.

Almanya Mannheim Kreisliga A 1.Gurup’da mücadele eden ve bu sezon şampiyonluk hesapları yapan 1 FC Turanspor Başkanı Çalhanoğlu Antalya’da ligin ikinci yarısına farklı bir moral ve motivasyonla başlamak için 1 haftalık hazırlık kampı yaptıklarını ve Kampın oldukça güzel geçtiğini belirtti.

Bu sezon ise Gaziantepspor’un eski oyuncularından antrenörümüz Mehmet Ali Topal ile birlikte, takımımızın bir üst lige çıkması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz dedi.

Ziyarette yapılan konuşmaların ardından Kafile Başkanı Mehmet Ali Gürboğa, 1.FC Turanspor Yöneticileri ve futbolcuları MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin’le hatıra fotoğrafı çektirdi.