Antalya'da servisçi ve taksiciler, 'Terörü Kınama Konvoyu' düzenledi. Bayraklarla donatılan minibüs ve taksiler ile şehir turu attılar.

Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, son günlerde artan terör olaylarını kınadı. Binlerce üyesi bulunan esnaf odaları, 'Terörü Kınama Konvoyu'nda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, ülkede son günlerde yaşanan terör olaylarını kınamak için konvoy düzenlediklerini belirterek, "Biliyorsunuz, ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Esnaf ve sanatkarımız her zaman devlet ve milletinin yanında olmuştur. Ezanın susmaması, bayrağın inmemesi için gerekli mücadeleyi yapmıştır. Bunun örneğini 15 Temmuz'da da göstermiştir" dedi.

Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin de Antalya Şoförler Odası ile birlikte terörü kınama konvoyu düzenlediklerini hatırlatarak, "Ülkemizde terörle mücadele var. Çeşitli oyunlar oynanıyor. Bizim başka ülkemiz yok. Sadece Türkiye'miz var. Vatan için buradayız, vatan için ölürüz. Her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız" diye konuştu. 

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan "3 bin 750 taksici, 1600'e yakın servisçi üyemiz var. Hep birlikte terörü kınama konvoyu yapıyoruz. İnşallah bundan sonra şehitler olmaz diyoruz. Analar ağlamasın diyoruz. Bu bayrak inmez, vatan bölünmez diyoruz. Bu inanç, bu bilinç ve bu düşünce ile bu konvoyu düzenledik.Servisçi ve taksici esnafına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.