Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye personeli bayanları makamında kabul etti.

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya belediyede çalışan bayan personeli makamında kabul etti. Kadınlar günü kutlamasına belediye personelinden başlayan Çetinkaya, kadın personelleriyle bir süre sohbet etti.

Hayatın her aşamasında var olan kadınların, yıl da sadece bir gün değil her gün gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Başkan Çetinkaya, “Hepimizin var oluşunda bir kadın var. Kadın, annemiz, kadın eşimiz, kadın kardeşimiz, kadın çocuğumuz, aslında hayatımızın her aşamasında kadın var. Tüm bunları gözeterek, kadınlara eşit olarak bakabilirsek daha iyi olacağına inanıyorum. Bugün belediyemize bir gelenek haline gelen sizlerle bir araya geldik. Ben tekrar sizlerin kadınlar gününüzü kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın sonunda bayan personele karanfil ve özel hediye veren Çetinkaya, ayrıca Kumluca Belediyesi olarak bu yılki kadınlar günü etkinliğini geçen yıl olduğu gibi şehitlik ve kadın temasıyla, ayrı bir programla kutlayacaklarını bildirdi.