Antalya’nın Konyaaltı ilçesi’nde eğitim veren özel okul 4’üncü dönem mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler, düzenlenen coşkulu törenle okullarından uğurlandı.

Antalya’da eğitim veren Özel HAS Okulları 4’üncü dönem mezunlarını verdi. Bu yıl ilkokuldan 32, ortaokuldan ise 62 öğrenci mezun oldu. Okulun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, bir otelde düzenlendi. Mezuniyet gecesine Okul Kurucusu Derya Halil Kaya, Genel Müdür Seçil Çimen, İlkokul Müdürü Oğuzhan Toprak, Ortaokul Müdürü Gökhan Karataş, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

“Öğrenciler alkış topladı”

Salona ellerinde Türk bayraklarıyla giren öğrenciler velilerden büyük alkış aldı. 4 ve 8’inci sınıfların dans gösterileri de büyük beğeni topladı. Bayrak ve flama devir teslimi yapılırken, ortaokul birincileri Bahar Asya Karayakalı ve Erdem Yılmaz, okul 2’ncisi Eylül Uslu, 3’üncü Sude Pınar’a plaket ve hediyelerini Genel Müdürü Seçil Çimen verdi. Öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verilen öğrenciler, kep attıktan sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte pasta kesti.

Toprak: “Haklı bir gurur yaşıyoruz”

İlkokul Müdürü Oğuzhan Toprak, “Bugün burada hep birlikte haklı bir gururu yaşıyoruz. Atatürk ilkeleri doğrultusunda yetiştirdiğimiz nesillerin başarılarını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ortaokul Müdürü Gökhan Karataş ise “Bütün öğrencilerimizle iftihar ediyoruz” diye konuştu.

Gecenin sonunda Mavi Köprü adlı müzik grubu konser verdi. Mezun olan öğrenciler, öğretmenleri ve velileriyle birlikte dans ederek eğlendi.