Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti'nin yükselişini görenlerin korkup saldırganlaşarak hukuk dışı yollara başvurduğunu belirterek, "Güçlü ve büyük Türkiye için demokrasi mücadelemiz sürecek" dedi.

Şehrin çeşitli noktalarındaki billboard ve pankartlara karşı yapılan saldırıların ardından Muratpaşa'da seçim ofislerinin camları kırılarak içerisinin tahrip edildiğini belirten Köse, "Bu tür hareketleri demokrasi ile bağdaştırmak mümkün değildir" dedi. Seçim startını verdikleri ilk andan itibaren çeşitli ilçelerdeki seçim ofislerine saldırılar gerçekleştirildiğini belirten Köse, "Kampanya başladığı ilk günden bu yana billboardlar sprey boyalarla üzerine yazılan yazılarla tahrip edilmekte, pankartlarımız yırtılmakta, seçim bürolarına saldırılar organize olarak sürdürülmektedir. Siyasi ahlaka uymayan saldırılar bizleri yıldırmadığı gibi Ak Parti'nin yükselişini de engelleyemeyecektir. Ak Parti'ye karşı yapılan bu alçakça saldırılara en güzel cevabı önce 15 Mart tarihindeki mitingde ardından da 30 Mart tarihinde sandıkta halkımız verecektir" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti'nin önünü kesmeye çalışanların oyunlarına ne Antalya'nın ne de diğer şehirlerin gelmeyeceğine inancının tam olduğunu söyledi.