AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Lösemili Çocuklar Haftası ve kanser hastalarına farkındalık oluşturmak için ‘Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol” adıyla düzenlenen farkındalık çalışmasına destek verdi.

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri lösemili çocuklar ve kanser hastalarını unutmadı. AK Partili gençler, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası ve kanser hastalarına farkındalık oluşturmak için ‘Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol” adıyla düzenlenen farkındalık çalışmasına destek verdi.

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyelerinin maske takarak gerçekleştirdiği destek çalışmasına öncülük eden AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali Bayram Doğan, “Lösemi Haftası dolayısıyla başlatılan bu anlamlı farkındalık etkinliğine il gençlik kolları olarak maskelerimizi takarak desteğimizi verdik. O büyük yürekleri ile hayata tutunmaya çalışan kardeşlerimizin, hastalarımızın bu yaşam mücadelesinde bizlerde AK Gençlik olarak yanındayız. Antalya genelinde gençlik kolları teşkilatlarımız lösemi hastalarımızı evlerinde, tedavi gördükleri merkezlerde ziyaret ederek yanlarında oldular. Bunun yanında gençlik kollarımızı hastalarımıza trombosit kan verilmesi için çalışma başlattık. Her birimizin bir gün lösemi olabilme ihtimali var o açıdan bu farkındalığın toplumumuzda oluşturulması son derece önemlidir. Lösemi ve kanser hastalıklarıyla mücadele eden tüm kardeşlerimize Allah’tan şifalar diliyorum. İnşallah bu hafta onların sorunlarının çözümü için gerektiği gibi farkındalık oluşturur” dedi.