Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, köylülerin dertlerine ortak oldu, umut verdi. Akaydın Kaş ilçesi ziyaretinin ikinci gününde CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Saim Karakurt ile birlikte Kasaba, Dirgenler, Doğançay, Karadağ köylerini ziyaret ederek, sorunları dinledi. Mütevazi kişiliği ve açık sözlülüğü ile Kaşlıların sevgisini kazanan Başkan Akaydın, hizmetlerini anlattı, destek istedi. Akaydın, köylülerin 2-B ile ilgili sıkıntılarını dile getirmesi üzerine “Köylünün 2-B acısını dindirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu mücadelede sizlerin yanında olduk ve hep olacağız” dedi.
Antalya merkezdeki hizmetleri artık ilçe ve köylerde de sunacaklarını belirten Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’ni 5 yıl boyunca bilgi ve ilgiyle yönettiklerini söyledi. Akaydın, “Kul hakkı yemedik, yedirmedik. Yandaş kayırma, akraba zengin etme kültürümüz olmadı. Bulunduğumuz mevkiye dayalı bir zenginleşmemiz olmadı. Hiçbir ayıbı halının altına süpürmedik. Düzgün işler yaptık. Çıraklık dönemini bitirdik, kalfalık dönemine talibiz. Ancak büyük usta olmaya da niyetimiz yok” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Phaselis Antik Kenti’nde Otele Hayır” mitingine katıldı. Miting alanında alkışlarla karşılanan Başkan Akaydın, eyleme katılan vatandaşlara destek verdi. Eylemcilerle halay çeken Akaydın, “Burada oy avlamak için bulunmuyorum. Antalyalı olduğum günden bu yana çevreci eylemlere destek verdim. Bugün buradayım yarın Konyaaltı Sahili için, Meltem Mahallesi’nde stadyum alanına yapılması gündemde olan rezidans, AVM ya da otel için meydanlarda olacağım. Bu sivil itaatsizliği oralarda da göstermemiz gerecek. ‘Her yer Phaselis her yer direniş’ dediğimiz gibi, ‘Her yer Meltem her yer direniş’ dememiz gerek” diye konuştu.Başkan Mustafa Akaydın, Kepez ilçesi Kütükçü, Barış, Kanal, Erenköy mahallelerinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kahvehanelere de uğrayan Akaydın, halkın nabzını tuttu. Akaydın, hasta bir vatandaşı da evinde ziyaret ederek, “Geçmiş olsun” dileklerini iletti. Vatandaşların mahalleleriyle ilgili sıkıntılarını tek tek dinleyen Başkan Akaydın, sorunların çözümü için talimat verdi.