Antalya’nın ilçeleri, beldeleri ve köylerinde halkla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Serik İlçesi’ne bağlı Gebiz beldesini ziyaret etti. CHP Serik Belediye Başkan adayı Muhammet Konur ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Akaydın’a Yörük atkısı hediye edildi. Başkan Akaydın, Gebiz’de yoğun bir ilgiyle karşılandı. Gebiz beldesinde halka hitap eden Başkan Akaydın, Bütünşehir yasası kapsamında böyle önemli bir ilçenin kapanmasından büyük üzüntü duyduğunu kaydetti. 
Mustafa Akaydın, “Antalya gibi coğrafyası çok büyük olan bir kentte birçok belde kapandı. Artık Büyükşehir Belediyesi, il sınırında hizmet verecek. Antalya’ya beş yıl boyunca önemli hizmetler gerçekleştirdik. Şimdi bu hizmetlerimizi Gebiz de vereceğiz. Serik’in beldeleri ve köylerinde kırsal kalkınmayı, halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Belediye başkanlığımızda çıraklık dönemi tamamladık, şimdi sıra kalfalık dönemindedir. Hiçbir zaman büyük usta olmayacağım. Ustaların ülkemizde neler yaptığı ortada” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, daha sonra Gebiz pazarını gezdi. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden, Başkan Akaydın’ın esnafın çayını içti. Gebiz pazarında bir esnaf Mustafa Akaydın’a boş ayakkabı kutusu göstererek, işlerin kötü olmasından dert yandı. Esnaf ziyareti sırasında eski hastalarıyla karşılaşan Başkan Akaydın’a hastaları teşekkür etti. Mustafa Akaydın, Gebiz sokakları ve kahvelerinde vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.