Aksu Kültür Merkezi’nde düzenlenen ASMEK dönem sonu sergisinin açılışını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Adem Akyürek yaptı. Törende konuşan Akyürek, merkezin Aksu halkı tarafından ilgiyle karşılandığını belirtti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın kentin her alanına olduğu gibi Aksu’ya da hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Akyürek, “Başkanımızın talimatları ile hızlı bir şekilde hizmet üretmeyi sosyal belediyeciliğin vazifesi olarak gördük. Aksu’ya ASMEK’in yanı sıra Çocuk Kültür Merkezi, Plates Kurs Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Sosyal Yardım Merkezi’yle hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aksu, sosyal belediyeciliğin bütün hizmetlerinden yararlanmayı hak eden bir ilçemiz” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Aksu ASMEK’li öğrenciler sertifikalarını Adem Akyürek’in elinden aldı. Kadın giyim ve takı tasarımı öğrencileri tarafından hazırlanan kıyafetlerin sunulduğu defile ile başlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Kursiyerler el emeklerini davetlilere sergilemenin heyecanını yaşadı. Saz kursu öğrencileri tarafından icra edilen mini konserin ardından davetliler değişik alanlarda el emeklerinin yer aldığı sergiyi gezdi. Daha sonra davetliler için kokteyl düzenlendi.

Diğer ASMEK kurs merkezlerinin sergileri ise Haziran ayı boyunca açılmaya devam edecek. 3 Haziran’da Atatürk Kurs Merkezi, 5 Haziran Döşemealtı Kurs Merkezi, 7 Haziran’da Lara Kurs Merkezi, 10 Haziran’da ise Konyaaltı Kurs Merkezi’nin dönem sonu sergileri saat 18.00’de açılacak.