Alanya Akdağ Kayak İhtisas ve Spor Kulübü yönetim kararı ile  “Alanya’da Kayak Öğrenmeyen Kimse Kalmayacak” projesini başlattığını duyurmuştu. Proje kapsamında pahalı bir spor olan kayağı ekonomik hale getirmek ve sonuç olarak da Alanya’ya kayak kültürünü getirmek isteyen kulüp yöneticileri bunu kar amacı gütmeden yapıyorlar. 

Proje kapsamında ki ikinci etkinliğini de Davraz da kayak eğitim paketi şeklinde düzenledi. 

Çarşamba günü Davraz’da gerçekleştirilen eğitime 42 kişi katıldı. Eğitimde başarılı olan 17 katılımcıya da lisans çıkartılacağı duyuruldu. Eğitim paketi alan katılımcıların tamamı kayağı öğrendi. Ve tur sonunda sıradaki etkinliğe de katılmak istediklerini ifade ettiler. 

Etkinlik Keçeli tur güvencesi ile düzenlendi. 

Eğitimler üç saat boyunca federasyona bağlı lisanslı eğitmenler tarafından verildi. Ekipman ve kıyafetler için Davraz Perçemkaya Kayak Odası ile anlaşmaya varıldı. 

Projenin amacına ulaşması için maliyet fiyatları ile kayak eğitim paket halinde sunuldu. Projenin amacı: daha çok insana kayağı sevdirerek, Akdağ’a bir kayak tesisi yapılmasından sorumlu yetkililere daha çok kamu desteği sağlamak. İkinci etkinlikte de güzel bir katılım ile karşılaştıklarını ifade eden kulüp başkanı Handan Aydemir katılımcıların memnuniyeti için yoğun çaba sarf eden Keçeli Tur yetkililerinde Mevlüt Tekin ve Mustafa Demir’e teşekkür etti ayrıca etkinliğimizi daha çok insanın görüp faydalanması için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan kulübümüzün sosyal medya takipçilerine ayrı ayrı  teşekkür ediyorum dedi. tabii ki her zaman olduğu gibi bu etkinliğimizde de desteklerini bizden esirgemeyen basın yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.