Antalya’nın gurur günü

Edirne’de yapılan 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde rakibi Osman Aynur'u yenerek başpehlivan olan ve altın kemeri takan Muratpaşa Belediyesi Güreşçisi Orhan Okulu, bugün (28 Temmuz Salı) Antalya’da olacak. Başpehlivan Okulu; Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Kavşağı’nda karşılanarak kortej eşliğinde Antalyalıları selamlayacak.
 

Saat 17.00’de Döşemealtı’nda

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte Antalya’ya dönecek olan Başpehlivan Okulu, bugün (28 Temmuz Salı) saat 17.00’de Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Kavşağı’nda karşılanıp, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa’da, Antalyalıları selamlayacak. Okulu daha sonra Başkan Uysal ile birlikte Muratpaşa Belediyesi’ne geçecek.  

Başkan Uysal’dan davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal; sırasıyla Mehmet Kavakçı, Serkan Gökmen, Şaban Yılmaz, geçen yılın başpehlivanı Fatih Atlı, 2013 yılı başpehlivanı İsmail Balaban'ı ve 2006 yılının Başpehlivanı Osman Aynur’u yenerek Başpehlivan olan Okulu’nun başarısı ile gurur duyduklarını söyledi. Başkan Uysal; tüm Antalyalıları, Okulu’nun sevincine ortak olmaya davet etti.