Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Çelik, son anket sonucunu açıkladı. Anket sonucuna göre Antalya’da MHP birinci, AKP ikinci, CHP ise üçüncü parti olarak yer alıyor.

                Vatandaşların önüne yanıltıcı anketlerin sunulduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, “Antalya’ya Milliyetçi Hareket Partisi yakışır. Biz de Antalya’yı Antalya’dan yönetmek üzere hazırız. Halkımızın büyük teveccühü var. Bu da AKP ve CHP’nin telaşa kapılmasına neden oldu. Hem AKP’nin hem CHP’nin gönlünden geçen MHP’nin 3. Parti olmasıdır. Anketler üzerinde oynayarak, kendi istedikleri rakamları yayınlıyorlar. Biz hemşerilerimize parti, yaş, cinsiyet ayrımı yapmadan anket düzenledik. Mahalle mahalle, köy köy bu anketimizi yaptırdık. Saha çalışmalarımızı da bu ankete göre yapıyoruz. Nerede eksiğiz, nerede zayıfız bu anket bize gösteriyor. Bu anketimizde 12 bin hemşerimize soruları sorduk.” Şeklinde konuştu.

                            Anket sonucuna göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimin de yüzde 37. 5’l Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik ipi göğüslüyor. AKP adayı Menderes Türel yüzde 33.2 ile, CHP Adayı Mustafa Akaydın ise yüzde 27.4’le Çelik’i takip ediyor.