Antalya’da gece yarısı bir araya gelen bir grup, sık kullanılan bir cadde üzerinde kavşağı trafiğe kapatarak dakikalarca erik dalı eşliğinde oyun havası oynadı. Şahıslar bununla da kalmayarak kavşaktan geçmek isteyenler ile tartışarak geçmesine izin vermedi. Bir vatandaş ise yaşananlara, “Burası Türkiye” diyerek tepki gösterdi.

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde yaşanan olay gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; araçları ile Meydankavağı Mahallesi’nde geçmekte olan bir grup, mahalle içerisinde bulunan ve sık kullanılan cadde üzerinde kavşakta yolu trafiğe kapattı. Araçlarından inen şahıslar, erik dalı açarak uzun süre oynadı. Bu sırada kavşak üzerinden dönmek isteyen ya da gitmek isteyen diğer sürücüler ise gidemedi. Bazı sürücüler şahıslardan yolu açmasını istedi. Gruptan iki kişi ise sürücünün yanına giderek el işareti ile başka yoldan gitmesini istedi. Sürücü ise kendisine farklı güzergah bulmak zorunda kaldı.

Grup üyelerinin dakikalarca erik dalı eşliğinde oyun oynaması vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Kaydı alan kişi, “Burası Türkiye. Saat 00.20 geçiyor. Dönmek isteyenler dönemiyor. Gençler eğleniyor. Neyi kutluyorlar Allah bilir. Amca git şimdi sopa yiyeceksin” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.