Antalya’yı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ev sahipliği yapma heyecanı sardı. Genel Başkan Bahçeli bugün (29.03.2013)  akşam saatlerinde Kepez Organize Sanayi Bölgesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanacak.
                   Bir televizyon kanalının canlı haber saatine konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Antalya’ya ayrı bir önem verdiğini bir kez daha vurgulayarak, yerel seçimlerde zaferin Allah’ın izni, milletin teveccühü ile MHP’nin olacağını söyledi. 10 yıllık iktidarı süresince AKP’nin toplumda zarar veremediği bir kişinin kalmadığını ifade eden İl Başkanı Osman Çetin, şöyle konuştu:

                  “Antalya’da son yapılan anketlerde MHP, AKP ve CHP başa baş görünüyor. Ama gözden kaçırılmak istenen bir konu var. Büyükşehir’e bağlanan köy ve beldelerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin dinamiği var. Bu arada 2-B hak sahibi olan ancak mağdur haline dönüştürülen vatandaşlarımızın da iktidara duydukları hislerin ne denli kuvvetli olduğunu görebiliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar vatandaşımızın her sevinde, her acısında, her meselesi yananda olmuş, olmaya da devam edecektir.”

                   “Antalya’ya zaman kaybettirdiler”

                  Antalya Büyükşehir Belediye’sinde AKP’li ve CHP’li Belediyelerin geçmiş dönem hizmetlerini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Türel ile Akaydın aynı yumurta ikizi gibiler. Birbirlerini suçlamaktan Antalya’nın sorunlarını göremiyorlar. Önümüzdeki yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak, Milliyetçi Hareket’in hizmet ve projelerini dosta düşmana göstermenin gururunu yaşayacağız. Vatandaşımızın meselesini yine vatandaşla birlikte çözümleyeceğiz” şeklinde konuştu.


                                                                                                             MHP BASIN BÜROSU