2013 Yılı asfalt sezonuna iddialı başlayan Antalya İl Özel İdaresi  Haziran-10 Aralık itibariyle yaklaşık 1000 (bin) kilometre asfalt dökerek adeta tarihi bir rekor kırdı.

Zor yollar, dar geçitler aşıldı..
Üç tarafı yüksek dağlarla çevrili olmasına rağmen köy yollarının standartlarını yükseltmek ve ulaşım kalitesini üst seviyelere taşımak vizyonuyla hareket eden Antalya İl Özel İdaresi’nin başarılı çalışmaları köy halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Köylerin tamamına hizmet..
On bin kilometreyi bulan asfaltlanmış köy yolu ile Türkiye’nin en geniş yol ağına sahip İllerin başında gösterilen Antalya’da İl Özel İdaresi, Büyükşehir sınırları dışında kalan 539 köye; yol, içme suyu, sulama suyu, köprü, menfez yapımı ve daha pek çok konu da hizmet ulaştırıyor.

Stabilize yol yapımında da rekor kırıldı..
Antalya İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri ve Altyapı Hizmetleri Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler 2013 yılında bin kilometreyi bulan asfaltlama çalışmasının yanı sıra 800 km’de stabilize yol yaparak bu alanda da yeni bir rekor kırdı. Ayrıca Antalya İl Özel İdaresi sınırlarında bulunan 539 köyün tamamında afet gibi doğal nedenlerle bozulan köy yolları ekipler tarafından yama yapıldı.