Geçtiğimiz yıllarda Antalya destinasyonuna en çok İsrailli turist taşıyan havayolu şirketi olan SKY Airlines, ölü dönem olarak bilinen kış sezonunda bile haftada 3 gün karşılıklı 1’er sefer yaptığı Antalya – İsrail uçuşlarını artırıyor.  Hali hazırda Antalya – İsrail hattında 3 gün karşılıklı 2’şer sefer yapan SKY Airlines, iki ülke arasında oluşan olumlu hava ile birlikte uçuşlarını haftada karşılıklı 4’er sefere çıkardı.

 

Mayıs 2013’ten itibaren haftada 7 güne çıkacak

Turizmi de etkilemesi beklenen barış mesajlarının ardından bölgenin iki önemli turizm destinasyonu arasındaki hava köprüsünü kurmaya hazırlanan Sky Airlines, Mayıs ayından itibaren de Antalya – Tel Aviv arasında mevcut seferlerine 4 gün daha ekleyerek haftada 7 gün, 4’er sefer uçuş yapacak.

 

Görgülü: “Filomuza ilave uçak katacağız”

1989 yılından bu yana Antalya turizmine hizmet vermekten gurur duyduklarını belirten Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü; “Kayı Group olarak yürüttüğümüz yeniden yapılanma sürecinde tüm şirketlerimizle Türk turizmine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Üste üste 3 kez Avrupa’nın en iyi charter şirketi seçilen havayolu şirketimiz Sky Airlines’ın  şu anda 3 gün karşılıklı 4’er sefer olan Antalya – İsrail arasındaki uçuşlarını Mayıs ayından itibaren de haftada 7 güne çıkaracağız. Yakın zamanda filomuza ilave uçak katmayı planladığımız  SKY Airlines ile Antalya – İsrail arasındaki mesafeleri ortadan kaldıracağız ve iki ülke arasındaki turizmin gelişmesinde önemli bir rol üstlenmiş olacağız.” dedi.

 

SKY Airlines, ‘Oskar’ı gökyüzünde aldı

12 yıllık bir havayolu işletmeciliği geçmişi olan ve 12 milyonu aşkın yolcu taşıyan Sky Airlines,  2010-2011 ve 2012 yıllarında “Turizm Oskarları” olarak kabul gören WTA tarafından “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçildi. Ayrıca Avrupa’nın en prestijli seyahat ve turizm dergisi Business Destination tarafından, tüm dünyada yaklaşık 96.000’i aşkın şirket sahibi, üst ve orta düzey yönetici okuru tarafından verilen oylar sonucunda yine “Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu Şirketi” ödülüne layık bulundu. Türkiye havacılık sektöründe sürekli ilkelere imza atmayı, etkili, güvenilir, dinamik ve akım yaratan şirket olmayı ilke edinen Sky Airlines,  Ulaştırma Bakanlığı tarafından geliştirilen “Yeşil Hava Yolu” projesinde sertifika alarak Türkiye’nin ilk Yeşil Hava Yolu şirketi olan Sky Airlines’ in ayrıca engelli yolculara sağladığı kolaylık nedeniyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen “Engelsiz havaalanı kuruluşu” sertifikası da bulunmaktadır.