Protranslate.net Antalya yeminli tercüme ofisi online olarak hizmet vermektedir. Bu sayede dilediğiniz an dilediğiniz yerde belgelerinizi tercüme ettirebilirsiniz.

Protranslate.net  uzman ekip çalışanları ile hizmet vermektedir. Her biri kendi alanında tecrübeli ve terminolojik uzmanlığa sahip olan tercüman ekibimiz günde ortalama 2.000 kelime çeviri yapmaktadır. Vereceğiniz çeviri siparişlerinde özel olarak belirtmeniz halinde hızlı bir şekilde çeviri hizmeti de alabilirsiniz. Acil çevirileriniz öncelikli olarak tercüman kadromuzun çalışmasına sunulacaktır.

Kelimesi 0,15 TL’den başlayan fiyatıyla protranslate.net ile siz de kolayca belgelerinizi çevirtebilirsiniz. Dilerseniz noter onayı alabilir, dilerseniz hem noter onaylı hem de apostil belgeli çeviri hizmeti alabilirsiniz. Belgenizin yurt dışında da geçerli olabilmesi, resmi belge olarak kabul görmesi için apostil onayı gerekmektedir. Valilik veya kaymakamlıkların yalnızca Türkçe’den diğer dillere çevrilen belgelere verdiği apostil onayı için hiçbir zahmete girmenize gerek yok. Protranslate.net Antalya yeminli tercüme ofisi platformu üzerinden online olarak vereceğiniz siparişler esnasında özel olarak belirtmeniz yeterli olacaktır.

Protranslate.net profesyonel tercüme hizmeti sunmaktadır. Profesyonel tercümeyi genel tercümeden ayıran en önemli özellik alanında terminolojik uzmanlık ve araştırma gerektirmesidir. Her türlü testten geçen ve öylelikle göreve başlayan uzman tercüme ekibimiz alanlara ayrılmıştır. Bu nedenle vereceğiniz akademik, hukuki, teknik veya mühendislik, medikal ve diğer pek çok farklı alandan belge öncelikle alan incelemesinden geçer ve hangi tercümanın uzmanlık alanına giriyor ise ona yönlendirilir. Yeminli tercüman ekibimiz için de aynı sistem söz konusudur.

Protranslate.net Antalya yeminli tercüme ofisi kaliteye önem vermektedir. Çevirilerde hiçbir sıkıntı yaşanmaması adına normal çeviri aşaması tamamlanan çevirilerde proofreading adı verilen aşamaya geçilir. Bu aşamada Kalite Yönetim Ekibi tarafından gerekli incelemeler yapılır ve düzeltmelerde bulunulur. Bu aşamayı da geçen çeviriler artık teslime hazırdır.

Teslim sürecinde dilerseniz protranslate.net Antalya yeminli tercüme bürosu üzerinden online olarak, dilerseniz ıslak imzalı belgenizi kargo yoluyla temin edebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa protranslate.net platformu üzerinden haftanın her günü gece ikiye dek canlı destek alabilirsiniz.