Süleyman Erol Yüzme havuzu başta olmak üzere tüm spor tesislerini, kent yaşayanlarına açan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a anlamlı teşekkür. Antalyaspor’un spor okulunda yüzme eğitimi alan minikler; Başkan Uysal’a teşekkür etti

Son 3 yıllık zaman diliminde 8 spor tesisini Antalya’ya kazandıran ve sporun kitleselleşmesi için bu tesisleri, kent yaşayanlarına açan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a minik sporculardan teşekkür geldi.

Minik yüzücüler

‘Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir’ diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; her çarşamba randevusuz görüşme uygulamasını sürdürüyor. Bu haftaki randevusuz görüşmelere; Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda eğitim alan, Antalyaspor Yüzme Okulu’nun 20 öğrencisi ve antrenörleri de katıldı.

Teşekkür ve davet

Antalyaspor Yüzme Okulu öğrencileri; Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nun kapılarını kendilerine açtığı için Başkan Uysal’a teşekkür etti. Çocuklar; Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’ı, 27 Ağustos Pazar günü yapılacak Antalyaspor Yaz Kupası Haluk Yelten Açık Su Yüzme Yarışı’na davet etti.

Antalyaspor’a destek

Çocuklardan spordan, sanattan asla vazgeçmemelerini isteyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Kentimizde her komşumuz spor yapsın istiyoruz. Bunun için özel programlar düzenleyip, projeler uyguluyoruz. Antalyasporumuz’la da protokol yapmıştık. Hem sporun altyapısına destek veriyoruz hem de Antalyasporumuz’a sporcu yetiştirilmesine katkı sağlıyoruz. Yetenekli lisanslı sporcularımızı, Antalyasporumuz’a veriyoruz” dedi.

‘Herkes spor yapmalı’

her yaş grubundan vatandaş için özel spor programları uyguladıklarını belirten Başkan Uysal, şöyle devam etti; “5 okulumuza spor salonu yaptık. Bu salonlarda, hem öğrencilerimiz hem de komşularımız spor yapabiliyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile protokol yapmıştık. Bu kapsamda 37 Çocuk Evi'nde kalan 197 çocuğumuz da sporla tanıştı, yüzme öğrendi.”