Antbirlik Çandır Beldesinde inşaatı devam eden tesislerini Eylül ayı sonu itibariyle faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Antbirlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdürü ve Antbirlik’e bağlı Kooperatiflerin Yönetim Kurulu Üyeleri, üreticilerle beraber Antbirlik’in Serik İlçesi, Çandır Beldesi’nde inşaatı sona yaklaşan Çırçır ve prese fabrikası ile idari bina ve depoları ziyaret ettiler. Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BALABAN yaptığı açıklamada;
“Antbirlik olarak bölgemiz ve pamuk üreticileri için çok önemli bir yatırıma imza atıyoruz. Bildiğiniz gibi Serik Kooperatifimizin bulunduğu alan zamanla ilçenin gelişimine paralel olarak şehir merkezinde kaldı. Bu nedenle çırçır ve prese tesisimizin ilçe merkezinin dışına taşınması bizler için bir zorunluluk haline geldi. Yapımına geçtiğimiz Ağustos ayında başlanan yeni tesisimiz sizlerin de gördüğü gibi tamamlanmak üzere. Yatırımın büyüklüğü yaklaşıl 17.000.000 TL’dir. Çandır Beldesinde kurduğumuz tesisimizin içerisinde 1.798 m2 idari bina, 2.500 m2 fabrika alanı, 8.452 m2’de depolama alanı olacaktır. Saatte 10 ton kütlü pamuk işleme kapasitesine sahip olacak tesisimizde yaklaşık 150 kişi istihdam edilecektir. Bunun yanında idari bina içerisinde üreticilerin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için tarımsal üretime yönelik ilaç, gübre satışının yapılacağı bir de tarım market olacaktır. Ayrıca toplantıların düzenlenebileceği modern bir konferans salonu da yine idari bina içerisinde yer alacaktır. 
Sizlerinde gördüğü gibi Antbirlik Yönetim Kurulu olarak daima üreticilere destek olmak için canla başla çalışıyoruz. Siz değerli üreticilere bir sevindirici haber daha vermek istiyorum. Hepiniz çok yakında pamuk hasadına başlayacaksınız. Antbirlik olarak henüz pamuk fiyatını açıklamamıştık. İşte şimdi siz değerli ortaklarımızın huzurunda kütlü pamuk avans fiyatını 40 randıman beyaz standart-1 kütlü pamuk için 2,05 TL olarak belirlediğimizi ilan etmek istiyorum. Hepinize kazancı ve verimi bol bir yıl diliyorum.” Dedi.