Antalya’nın dört bir tarafından yardıma ihtiyacı olan kim varsa yardım elini uzatan zor günlerinde vatandaşların yardımına koşan Büyükşehir Belediyesi yüzleri güldürmeye devam ediyor. Büyükşehir son olarak Manavgat Bozyaka ve Düzağaç mahallelerinde yaşamını sürdüren yürüme engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlara tekerlekli sandalye ve eşya yardımlarında bulundu. 
ANNEM GÜNYÜZÜ GÖRECEK
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Bozyaka Mahallesi, Köylüler mevkiinde yaşayan 88 yaşındaki Ayşe Kümüş,  Çay bölgesinde yaşayan 85 yaşındaki Ayşe Abıç ve Karahanlılar bölgesinde yaşayan 7 yaşındaki Serkan Balçık’a  tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Hastanede tedavisi süren Ayşe Kümüş’ün sandalyesi Bozyaka Muhtarına teslim edildi. 85 yaşındaki Ayşe Abıç’ın kızı Durkadın Abıç  annesinin yıllardır evden dışarı çıkamadığını ve güneş görmediğini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Zihinsel ve yürüme engelle minik Serkan’ın evinde ise hüzün ve mutluluk birada yaşandı. 
ONLARCA KİLOMETRE ÖTEDEN YARDIMIMIZA KOŞTULAR
Büyükşehir Belediyesi, Düzağaç Mahallesi’nde yaşayan ve 2 ay önce eşini kaybeden, biri zihinsel engelli 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Fatma Güven’i de unutmadı. Fatma Güven’e kanepe ve eşya yardımı yapıldı. Eşinin vefat etmesiyle ayakta kalmakta zorlandığını belirten Fatma Güven, onlarca kilometre öteden yardımına koşan Büyükşehir yetkililerini görünce duygu dolu anlar yaşadı.  Vatandaşlar, destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ve dua etti.