Kayseri’de askerlerimize yapılan bombalı hain terör saldırısı ardından, Ak Parti Antalya Milletvekili  bir mesaj yayınladı. 

 BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hadise neticesinde, hâlen yüreklerimiz yanarken, Kayseri’de yapılan bombalı saldırı acımızı daha da derinleştirdi.  Kayseri'de askerlerimizi, vatandaşlarımızı, milletimizin birliğini hedef alan saldırıyı lanetliyorum. Tarifsiz bir acı, tarifsiz bir duygu.  Tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Yaralı Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Türkiye, hain, kirli ve zehirli saldırılar altındadır. Devletimizin büyük darbeler vurduğu Terör örgütleri, son güçlerini kullanmaktadır.

Birliğimize, beraberliğimize kast edenlerin tuzaklarını başlarına yıkacağız!  Huzurumuza kast eden kalleşler bilsinler ki akıttıkları kanda boğulacak. Alçaklar kurdukları kahpe tuzakta yerle yeksan olacaklardır.


TERÖRÜ TASFİYE EDECEĞİZ

Biz Türkiye'yiz. Kurtuluş Savaşı vermiş bir millet yakın bir zaman içinde bu hainlerin üstesinden gelecektir, yeter ki zor günlerde birlikte olalım...   Yegane ihtiyacımızın 'bir' olmak 'birlikte durmak' olduğunu unutmayalım.

Güvenlik güçlerimizin Terörle mücadelesi en sert şekilde devam edecektir.  Milletçe moralimizi yüksek tutarak askerimize, polisimize destek olmaya devam edeceğiz.. 


PROVAKASYONA DİKKAT

Provokatif eylem ve girişimlere karşı dikkatli olmalıyız. Tuzağa düşmeyelim, alçakların oyunlarına gelmeyelim. Öfkeyle değil akılla, yüksek moral ve kardeşlikle her şeyin üstesinden gelebileceğimizi unutmayalım.

Aramıza nifak tohumları sokmak isteyenlerin hain planlarını Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet kararlılığı ve inancıyla, omuz omuza bozacağız! Terörü tasfiye edeceğiz ve terörü Türkiye'nin defterinden çıkaracağız. 


TERÖRE KARŞI MİLLİ SEFERBERLİK

İhanet maşaları ve onların efendilerine inat; Biz Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız!  Cennet Ülkemizin büyümesine, güçlenmesine karşı oyun içinde oyun planlayanların,  ihanet zembereği kuranların tuzaklarını boşa çıkaracağız; Duygularımızı birleştireceğiz, kararlılıkla güzel günleri inşa edeceğiz.

Zaman terör örgütlerine karşı, bir  Milli Seferberlik Ruhu "   içerisinde kararlılıkla mücadele etme, "Hep Birlikte Türkiye" olma zamanıdır.

Milletimizin başı sağolsun.


Atay USLU

Antalya Milletvekili