Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike İlçe Başkanı  Osman Aladağ, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike İlçe yönetimi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret ettiler.

Antalya Büyükşehir'in yeni Binası'nda gerçekleşen görüşmede 2016 yatırımları, 2017 projeleri değerlendirdi.

ANTALYA'YA YAKIŞIR HİZMET BİNASI

Ziyaret esnasında Başkan Menderes Türel misafirlerini Büyükşehir Belediyesinin yeni binasını gezdirdi ve binayla ilgili bilgiler verdi, ' Meclis salonu, siyasi partilerin grup salonları, parmak izine duyarlı oylama sitemi, vatandaşların hizmetinde kafeteryası ile Hizmet birimlerini bir araya  toplayan mimarisi ile Antalya'ya yakışır bir bina olduğunu' ifade etti.

ONLAR ÇÜRÜTÜYOR BİZ ÜRETİYORUZ

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yeni hizmet binasını çok beğendiğini ifade ederek; "Antalyalılara kolay, hızlı hizmet ulaştırmaya uygun,  "Yönetişime" açık bir mimariye sahip. Antalya Büyükşehir Belediyesinin yeni binasını Evet çok beğendik. Bu hizmet binası Antalya'ya iyi gelecek.

Yapımına bir önceki dönemde başlanılan bu bina  geçen CHP'li Belediye yönetimi döneminde maalesef çürümeye bırakıldı. Menderes Başkan tekrar seçildi ve bu güzel hizmeti tamamladı. İşte fark. Onlar çürütüyoruz, biz üretiyoruz. Başkanımıza Antalya hizmetleri işin bir kez daha teşekkür ederim "

Milletvekili Atay Uslu ve heyet daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesinin başarılı Genel Sekreteri Birol Ekici'yi ziyaret ederek, kendisine Antalya'ya hizmetleri için teşekkür etti.