Antalya'da bir kişi, ayrı yaşadığı eşini bıçaklayarak öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Boya ve sıva ustası 36 yaşındaki c, bir süredir ayrı yaşadığı eşi 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Sultan Uluışık'a iddiaya göre geçtiğimiz günlerde şiddet uyguladı. Bunun üzerine annesinin yanına sığınan kadın, Sedat Uluışık'ın barışma isteğini reddetti. Birkaç kez eşi Sultan Uluışık'ı arayan Sedat Uluışık, yanıt alamayınca eşinin annesiyle birlikte oturduğu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 6703. Sokak'taki gecekonduya geldi.
 
Sedat Uluışık iddiaya göre boşanma kararından vazgeçirmek ve barışmak için geldiği eşi Sultan Uluışık yanında M.Ö. isminde başka birinin daha olduğunu gördü, Sedat Uluışık eşi Sultan Uluışık'ı ve aynı adreste bulunan M.Ö'yü bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralı halde dışarı çıkan M.Ö. çevredekilerden yardım istedi. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlileri M.Ö.'yü Kepez Devlet Hastanesi'ne, Sultan Uluışık'ı ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Sultan Uluışık, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. M.Ö.'nün ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sultan Uluışık'ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Sol elinde derin kesik bulunan Sedat Uluışık ise olaydan 1 saat sonra polisi arayarak Kepez ilçesi Ulus Mahallesi üzerinde olduğunu ve cinayet işlediğini söyledi. Polis ekiplerinin verilen adrese gelerek zanlıyı gözaltına aldı. Çiftin çocuklarının ise yetiştirme yurdunda olduğu belirtildi.