Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesinin toplumun talebi doğrultusunda hazırlanan bir seçim beyannamesi olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya; AKP’nin gibi “Yandaş Beyannamesi” olmadığını belirtti.


İNSANLARIMIZI UTANDIRIYORSUNUZ…


AKP’li Lütfi Elvan’a “Emekli eli bol, refah içerisin de mi yaşıyor?” diye soran Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Siyasi partilerin seçim beyannamelerini vaat olarak niteleyen Elvan emekliye, dula, yetime, işçiye,  şehit, gazi ve malul aylıklarına sanırım bir şey yok ki rakiplerine çamur atıyor. Sosyal güvenlik sistemini tek çatıda birleştirdiniz de emekli aylıklarına %100 zammı yaptınız? Emekli eli bol, refah içerisin de mi yaşıyor? Verdiğiniz maaşın bile açlık ve yoksulluk sınırının ne kadar altında olduğunu görmüyor musunuz? Merak etme Elvan bu ülke doğru ellerde olduğu, yolsuzlukların önüne geçildiği sürece yoksul halk kalmayacak. Sizin sözde sosyal yardım adı altında, oy alma adına insanlarımızı utana utana almaya mahkûm ettiğiniz, yardımlara muhtaç bıraktığınız halden Milliyetçi Hareket Partisi kurtaracaktır.” dedi.

 

BİZİMKİSİ “YANDAŞ BEYANNAMESİ” DEĞİL…

 

Milliyetçi Hareket Partisinin beyannamesinin “Yandaş beyannamesi” olmadığını her kesime imkân sağlayan bir seçim beyannamesi olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi toplumun her kesiminin maddi ve manevi sıkıntılarının tamamına çözüm getirecek kapsamdadır. Sizin gibi sadece yandaşın zengin edildiği, sizinle beraber olmayanların zulüm çektiği bir sistem asla olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi seçim beyannamesi Adana mavrası değil her kesime imkân sağlayan bir seçim beyannamesidir. Seçim beyannamemizde yer alan ekonomik ve sosyal hayatı düzenleyecek olan projelerimizin kaynağı da hazırdır. Önceliğimiz ise AKP zihniyetinin parçaladığı sosyal yapı olacaktır. Bunun için seçim beyannamemizde bulunan “Sosyal Onarım ve Kalkınma” projesi önceliğimizdir. Toplumun tüm kesimlerine insana yaraşır iş fırsatlarının sunulduğu, işgücünün niteliğinin yükseltilip etkin kullanıldığı, iş sağlığı ve güvenliği şartlarının iyileştirildiği bir işgücü piyasasının oluşturulması sağlanacaktır.”dedi.