Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçede 24 Ocak Perşembe günü yaşanan hortum felaketinde çatıdan kopan bir tahta parçasının başına çarpması sonucu ağır yaralanan Şerife Yumşak’ın vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Kemer’de 24 Ocak Perşembe günü yaşanan hortum felaketinde ağır yaralanan 39 yaşındaki Şerife Yumşak’ın vefat haberini üzüntü ile öğrendiğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Hortum felaketinde ilk can kaybımızı dün itibariyle verdik. Vefat eden kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Bu arada hortumda kaybolan 20 yaşındaki kızımız Kader Buse Acar’ı arama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet güçlerimiz tüm imkânlarıyla kızımızı aramaya devam ediyor. İnşallah sağ salim bulunur” dedi.

Hortum felaketinde zarara uğrayan vatandaşların yaralarını sarmak için yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Gül, “Hortum afetinden 1 saat sonra sahaya inerek hasar tespitlerini yaptık. Zarar gören 35 evin onarımını 4-5 gün içinde tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim ettik.  Kemer Sanayi Sitesi’nde dükkânlarızarar gören 20 esnafımızın tadilat için kullanacağı malzemeleri de alıp teslim ettik.Fedakâr çalışmaları için Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün yönetici ve personeline çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.