Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret kapsamında İl Müftüsü Osman Artan'ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Çetinkaya, İl Müftülüğünün önemli çalışmalar yaptığını belirterek" Antalya'da güzel işler yapıyorsunuz. Bütün din görevlilerine sizin aracılığınızla selam ve saygılarımızı gönderiyoruz. Antalya için çok önemli olan Kur’an Kursları için nasıl çalıştığınızı halkımız yakinen takip ediyor. Belediye olarak bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün etkinliklerinize, programlarınıza ve çalışmalarınıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

İl Müftüsü Osman Artan ise, "Halka hizmet çok önemli. Halkımız daha rahat ibadet edebilsin diye Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımız eksikliklerini süratle gidermeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Belediye olarak bizlerin yanında olmanızı hissetmek bizim için önemlidir. Yaptığınız ziyaretten dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi