1 Eylül 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kemer Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Şirin Yaşar ilçedeki görevine geçtiğimiz gün başlamıştı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kaymakam Yaşar’ı makamında ziyaret etti.  
GÜL: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ
Kaymakam Yaşar’a“Hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Gül, “İlçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum. Kemerimizin güvenliği ve ilçemizin daha iyi hizmetler alabilmesi için her zaman destek ve işbirliğine hazırız” dedi. 

YAŞAR: GÜVENLİK ÖNCELİĞİMİZ
Bu nazik ziyareti için Başkan Mustafa Gül’e teşekkür eden Kemer Kaymakamı Mehmet Şirin  Yaşar da “Kemer ilçemiz, Türkiye’nin turizm cenneti ve turizmden sağladığı gelirle ekonomik açıdan da ülkemizin en önemli ilçelerinden biri… Yasaların mevzuatın bize tanıdığı yetkiyi ve sorumluluklar çerçevesinde çalışma arkadaşlarımızla beraber, turizm bölgelerinin en önemli problemi olan asayiş, güvenlik ve huzur sorunu birinci önceliğimiz olacak” diye konuştu. 

ERCİŞ’TEN KEMER’E ATANDI
Burdur'un Çavdır, Siirt’in Aydınlar, Kayseri’nin Yeşilhisar ilçelerinde görev yapan Mehmet Şirin Yaşar, ardından 2014 yılında Erciş’e Kaymakam olarak atandı. 11 Eylül 2016 tarihinden itibaren de Erciş Belediye Başkan vekilliği de görevini yürüten Yaşar, Cumhurbaşkanlığının 1 Eylül 2018 tarihli atama kararıyla Kemer Kaymakamlığı’na atandı.