2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Başkan Gül’e ziyaretlerinde meclis üyeleri Semip Top, Recep Yılmaz ve Sedat Akan ile belediyenin mahalle sorumluları da eşlik etti. 
GÜL, BÜTÜN GÜNÜNÜ OKULLARA AYIRDI
Kemer Merkez İlkokulu, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu,  Arslanbucak Anaokulu, Kemer Anadolu Lisesi, Hacı Mehmet Saygın İlkokulu ve Ortaokulu, Hacı Hafize Hakkı Saygan-3 İlkokulu ve Ortaokulu, Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu, Beldibi Anaokulu, Göynük Ortaokulu, Göynük İmam Hatip Ortaokulu, Göynük Atatürk İlkokulu, Final İlkokulu ve Ortaokulu, Kiriş Şeker İlkokulu, Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu, Çamyuva Silkar İlkokulu ve Tekirova Halit Narin İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Gül, okul yöneticilerine çiçek verdi, öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Başkan Gül, “Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak için bugün okullarımızı ziyaret ettik. 2019 yılında bu yana Kemer’deki bütün okullarımızın tadilat, tamirat, boya, temizlik ve bahçe düzenlemesi işlerini yapıyoruz. Öğrencilerimize eğitimlerinde ve okula ulaşımlarında yardımcı olmak üzere tablet ve bisiklet hediye ediyoruz. Okulların sıra ve bilgisayar ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu yıl da eğitime desteğimiz artarak sürecek” şeklinde konuştu.