Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Muratpaşa’da zabıta hizmetlerinin toplumu kucaklayan, seven, sayan ve toplumla empati yapan bir çizgide hayata geçirildiğini söyledi.

Muratpaşa Belediyesi, 1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 191’inci yıldönümünü Çağlayan Zabıta Karakolu’nda düzenlenen törenle kutladı.

Törene Başkan Uysal’la birlikte Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci, Erol İşbilen ve Hasan Kaçmaz da katıldı. Hafta dolayısıyla belediyede görevli zabıtaları kutlayan ve onlara karanfil eden Başkan Uysal, Zabıta Müdürü Taylan Dikmen ve çalışma arkadaşlarıyla pasta kesti.

Başkan Uysal, Muratpaşa’da zabıta hizmetlerinin toplumun rahatını esas aldığını dile getirdi. Başkan Uysal, “Zabıta hizmetlerimiz aynı zamanda toplumun gücü olan kamu gücünü yerinde hissettirerek ama olağan koşullarda toplumu kucaklayan, seven, sayan ve toplumla empati yapan bir çizgide hayata geçiriliyor. Bu anlamda Muratpaşamızı rahat ettiriyoruz” diye konuştu.