Her zaman olduğu gibi bu bayramda da sağlık için yeterli ve dengeli beslenmek önemlidir. Bayramların vazgeçilmezi olan tatlı, şeker, çikolata gibi ikramlar nedeniyle beslenme düzeninde değişiklikler meydana gelmekte, bireyler daha fazla yemek yeme eğilimine girmektedir.

 

Pfizer Tüketici Sağlığı güvencesiyle yetişkin ve çocuklarla buluşan Bifiform Sachet’nin içindeki probiyotikler sadece sindirim sisteminizi düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, bağışıklık sistemini desteklemeye de yardımcı olur. Ahududu ve portakal aromalarıyla hem siz hem de çocuklarınız için geliştirilen Bifiform Sachet’yi yemeklerinizin üstüne, meyve suyunuza veya suyunuza karıştırarak kolayca tüketebilirsiniz. Eczanenizden alabileceğiniz Bifiform Sachet’yi bayramda çantanızdan eksik etmeyerek, sevdiklerinizle daha keyifli bir bayram geçirebilirsiniz.

 

Seyahatler, tatilde tüketilen rafine gıdalar, hava ve ortam değişiklikleri, karbonhidrat ağırlıklı beslenme, düzensiz diyet, hareketsiz yaşam ve obezite sindirim sistemini bozan en önemli etkenlerdir. Probiyotikler sağlığınıza dost bakterilerdir. Bifiform Sachet içerisindeki LGG ve BB-12 probiyotiklerin yapısını düzenleyerek sindiriminize yardımcı olur. Her gün bir paket Bifiform Sachet’yi yemeğinizin üzerine, su veya meyve suyunuza katarak tüketebilirsiniz.