Muratpaşa’nın hizmet damgası her yerde

Hizmet araçlarının bakım ve onarımını kendi personeli ile kendi atölyelerinde yapan Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okullar, camiler, ibadethanelerin bakım-onarımında kullandığı malzemeleri de üretiyor

Kendi üretim tesislerini kuran ve mevcutları da verimli hale getiren Muratpaşa Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’nün marangozhanesi, kaynakhanesi, boya ve makine ikmal atölyeleri, kent için üretime devam ediyor. Yılın ilk 7 ayında; Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Atölyesi’nde, belediyeye ait araçlara, 86 rutin bakım, 759 arıza onarımı, belediye iş makinelerine ise 37 rutin bakım, 145 arıza onarımı işlemi gerçekleştirildi.

Mobilya üretilip, boyama yapılıyor

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Marangozhanesi’nde, 15 bin 888 dm3 kereste, 496 tabaka suntalam, 96 tabaka mdf lam kullanılarak; ibadethane, okul, muhtarevi ve belediye birimlerinin ihtiyacı olan masa, dolap, raf gibi mobilya imalatları gerçekleştirildi. Boyahane Atölyesi’nde,11.160 lt boya kullanılarak; 46 okul, 14 cami, 23 muhtarevi, kreşler, belediye lojman, birim ve tesislerinde boya çalışmaları yapılmıştır.

Okul ve ibadethaneler

Kaynakhane Atölyesi’nde ise, 41,688 ton çelik malzeme işlenerek, belediye birimleri, muhtarevleri, okul ve ibadethanelerin ihtiyacı olan; bayrak direği, ızgara, gölgelik, korkuluk, basketbol potası, kale direkleri, bisikletlikler yapıldı.