Yoğun ilgi gösterdiler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganlı halk günü toplantılarına Sedir Mahallesi’nde devam etti. Sedir Mahalle Muhtarlığı önünde bulunan parkta yapılan toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Her toplantı öncesinde vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Uysal,  “İnsanın her ihtiyacı bizim ihtiyacımızdır. Camilerimizi, cemevlerimizi, kiliselerimizi temizliyoruz ve bakımlarını yapıyoruz. İnsanın olduğu yerde biz varız. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için günde 17 saat çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Uysal, çalışmaları anlattı

Vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ümit Uysal, “Halkımıza söz vermiştik. Kırcami İmar Planı’nı tamamlayacağız diye. Muratpaşa’ya Kırcami Planı’yla 150 bin kişi daha yerleşecek. Kasım ayı meclisinde Kırcami İmar Planı tamamlanacak. Doğalgaz firmamızla pürüzleri giderdik. Muratpaşa’nın tamamında 2017 yılına kadar doğalgaz bağlantıları tamamlanacak. Çöp konteynırlarımızın yüzde 60-70’ini yer altına alacağız. Asfalt çalışmalarımız “kazıma - yeniden yapma” modeliyle devam ediyor. Kaldırım yenileme çalışmalarımız sürüyor.  Caddelerimize turunç ağaçlarımızı dikiyoruz. 20’nin üzerinde park çalışmamız devam ediyor” diye konuştu.

Öğrencilere burs müjdesi

Belediyede 33 müdürlüğün yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Uysal, “Yaşlı Evimizi hizmete açtık. Kreşlerimizi açmaya başlıyoruz. Kadınlarımıza meslek edindirmek için 15 bölgede kurs yerlerimiz faaliyete giriyor. Kurs merkezlerinde yapılanları satacakları bir alan oluşturuyoruz. Cenaze hizmetlerimiz faaliyete girdi. Muratpaşa’da yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adalya Vakfımız aracılığıyla 115 öğrencimize burs veriyoruz” dedi. Uysal,  vatandaşların nakliye kamyonlarının park sorunu ile ilgili sorunlarına çözüm üreteceklerini söyledi.