ANTALYA BÜYÜKŞEHİRDEN BÜYÜK HİZMET HAMLESİ

Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’ya yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler konusunda AK Parti Antalya Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile istişare ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Antalya’nın gelişimine ve büyümesine katkı sağlayacak projelerde gelinen aşama konuşuldu. 18 ayda 330 milyon TL lik projenin hayata geçtiği bilgisi verildi. 

 

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KISA SÜREDE AKADEMİK SIRALAMADAKİ ÇITASINI YÜKSELTECEK

Toplantının ardından, ziyaretlerine devam eden Atay Uslu, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Antalya’nın eğitim alanında da markalaşmasına devam ettiğini ve Akdeniz Üniversitesi’nin de bu süreçte büyük bir rolünün olduğunu ifade eden Uslu, “Antalya’mız Turizm ve Tarım alanında bir marka.   Şimdi eğitim alanında da marka değerini Üniversitemiz ve Üniversitelerimiz ile arttırıyoruz” dedi.

Akdeniz Üniversiteni ziyaretten sonra AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Atay Uslu “her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantılarının AK Partimizin her alanda başarılı olmasını için disiplinli çalışmanın önemli olduğunu” ifade ederek,  Başkanlık, Yeni anayasa, Afyon İstişaresi, 2007 Antalya yatırımları konusunda da bilgi sundu.