Bilindiği üzere içinde bulunduğumuz hafta mübarek Kurban Bayramı’nı eda edeceğiz. 
Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Av. Emrah Taşkın bayram öncesi yayınladığı mesajında; "Yüce dinimiz İslam'da ve biz Müslümanlarda çok önemli bir yeri olan Kurban Bayramı'na kavuşabilmenin tarifsiz heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
Her bayram kırılan kalpleri tekrar kazanmak, burkulan yürekleri yeniden onarmak için bir fırsat olmanın yanında; anlamak, anlaşmak, dinlemek ve dokunmak için de eşsiz bir imkan sunmaktadır.
Eş, dost, akraba, komşu ve büyüklerin ziyaretiyle paylaşmanın ve kavuşmanın güzellikleri doyasıya yaşanırken; yoksul, yetim, hasta ve kimsesizlerin hatırlanmasıyla da ahlaki ve insani sorumlulukların gereği yerine getirilmektedir. 
Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı şimdiden kutluyor, öğrenci kardeşlerimizin eğitimine katkı sağlamak için kurban derilerinizi Ülkü Ocakları'na bekliyoruz. Kurban derileri toplama ekiplerimiz tarafından alınacağı gibi, ocak binamıza da teslim edilebilir. Detaylı bilgi için 0242 312 61 61 nolu telefondan ocağımıza ulaşabilinir. Can bedende, imkan elde iken hayır yapın!" ifadelerini kullandı.