Korkuteli Arif Cebeci Ortaokulu tarafından, “Çanakkale’den Afrin’ e Mehmetçik” konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Arif Cebeci Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen "Çanakkale’den Afrin’e Mehmetçik” konulu resim sergisi yoğun ilgi gördü. İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu tarafından açılışı yapılan sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, hayırsever Arif Cebeci, protokol üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından vatan müdafaasında şehit düşmüş tüm şehitler anısına Kuran’ı Kerim tilaveti okundu.

Okul Müdürü Ahmet Özlü, bu sergide zor şartlar altında büyük mücadeleler vererek, uğruna sayısız şehitler verdiğimiz aziz vatanımızın değerini gelecek nesillere aktarabilmeyi, öğrencilerimizde milli şuur oluşturabilmeyi hedeflediklerini belirtti.

Özlü, "Yüz yıl önce olduğu gibi bugün de vatanın bölünmez bütünlüğü için Afrin’de terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden şanlı Mehmetçiğimize desteğimizi dile getirmek istedik. Öğrencilerimizin yeri zamanı geldiğinde vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını verebilecek birer Mehmetçik olmaları için çalışıyoruz, dedi.

Serginin bir hafta boyunca açık kalacağı bildirildi.
Kaynak: iha