Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, “Biz kalbimizi imanla doldurduk ama bugünküler gibi cebimizi doldurmadık. Bugün MHP’nin yükselişine tahammül edemeyenler var.” dedi.

                 Anma programında, önce Kuran-ı Kerim okundu. Slayt gösterileriyle salonda bulunanlara geçmişte yaşananlar hatırlatıldı. 1980 öncesi idam edilen 12 ülkücü genç ve öldürülen ülkücülerin gazete kupürlerinden oluşan slayt gösterisi, davetli olarak gelen ülkücü şehit ailelerini ve salondakileri duygulandırdı. Programa MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Serhat Kamaç, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal,Türk Kamu Sen Şube Başkanları,  Eski İl Başkanları, Ocak Başkanları, Taş Medreseli Ülkücüler ve vatandaşlar katıldı.

                Anma Programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Ülkücülerin her dönemde bedel ödediğini belirterek, “Yıllardır canımızdan vazgeçtik ama Davamızdan, Ülkümüzden vazgeçmedik. Türklük gururu ve İslam inancı ile yaşadık. Kalbimizi imanla doldurduk ama bugünküler gibi cebimizi doldurmadık. Bugün MHP’nin yükselişine tahammül edemeyenler var. Anketlere bizzat müdahale eden bir Başbakan var. Her akşam onun ruh halini seyrediyoruz. Başbakan bugün ülkemizin bir bölgesine Kürdistan diyebiliyor. Emniyet ve Adliye koridorlarında paralel devlet arıyorlar. Şu bilinmelidir ki paralel devlet İmralı’dadır. Paralel devlet KCK’ dır, paralel devlet PKK’dır.” dedi.