Muratpaşa Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri’ni Sadık Gürbüz’ün sahne aldığı müzik dinletisiyle andı.

Muratpaşa Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi işbirliğinde gazeteci-yazar Uğur Mumcu’nun öldürüldüğü gün 24 Ocak’ta başlayan ve Prof. Dr. Muammer Aksoy'un öldürüldüğü 30 Ocak gününe kadar devam eden Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl’la Türkiye’nin gündeminin değerlendirildiği konferansla başlayan etkinlikler kapsamında gazeteci-yazar Uğur Mumcu şahsında Cumhuriyet ve demokrasi şehitleri Sadık Gürbüz’ün sahne aldığı müzik dinletisiyle anıldı.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen dinletide Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz’ın yanı sıra çok sayıda Muratpaşa sakini yer aldı. Gürbüz’ün şarkılarına, türkülerine, okuduğu şiirlere salonu dolduranlar hep bir ağızdan eşlik etti. Dinletinin ardından Başkanvekili Cephaneci ve Başkan Yardımcısı Kaçmaz, sanatçıya çiçekle teşekkür etti.