Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı Yağca Köyü- Karakirse Mahallesi güzergâhında düzenlediği ücretsiz doğa yürüyüşüne ilgi yoğun oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün halkın sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlamak, kentin doğal ve tarihi güzellikleriyle vatandaşları buluşturmak amacıyla 2 yıl önce başlattığı ücretsiz doğa yürüyüşü etkinliği bu yıl da devam ediyor. 2013’ün ilk doğa yürüyüş organizasyonu Büyükşehir Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ve Antalya Anadolu Hastanesi işbirliğinde Döşemealtı Yağca Köyü’nde yapıldı. 7 kilometrelik bir parkuru kapsayan yürüyüşe 164 doğasever katıldı. Katılımcılar, hem sağlıklı yaşam için spor yaparken, hem de Antalya’nın tabiat güzelliklerini görme imkânı buldu. 
Büyükşehir Belediyesi’nin bir sonraki doğa yürüyüşü 14 Nisan 2013 tarihinde “Çitdibi Köyü– Akdamlar Köyü (Sosyete Pazarı – Konyaaltı) etabında gerçekleştirilecek. Yürüyüşle ilgili 321 24 70 veya 321 18 98 numaralı telefonlardan bilgi alınabilecek.