Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Evcilmen’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 

Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i makamında ziyaret etti. Muratpaşa Belediyesi’nin toplumun her kesimine hitap eden sosyal çalışmaları ile büyük takdir gördüğünü belirten Dernek Başkanı Tezcan; “ 7’den 77’ye verdiğiniz hizmetleri yakından takip ediyoruz. Özellikle biz emeklilere yönelik Antalya’da ilk olan Emekliler Kahvesi bizlerin hoş vakit geçirdiği bir yer. Bu tür kahvelerin başka mahallelerde açılmasını emekliler olarak talep etmekteyiz. Ayrıca çeşitli branşlardaki kurslarınıza katılan çok sayıda emekli arkadaşımız var. Tüm emekliler adına sizi bu başarılı çalışmalar nedeniyle kutluyoruz” dedi. 

Emekliler Kahvesi’nin örnek bir proje olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcimen, “Belediye olarak hizmete sunduğumuz birçok proje,  farklı illerdeki yerel yönetimler tarafından taklit edilmekte. Emekliler Kahvesi de önemsediğim ve çok beğenilen bir proje. Yıllarca çalışarak emekliliğini kazanan vatandaşlarımızın emekli arkadaşları ile hoş vakit geçirmeleri bizleri mutlu ediyor. Bu tür konsept kahvehanelerin diğer mahallelerde de açılması yönünde proje çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.  Muratpaşa Belediyesi’nin kurs merkezlerinde bugüne kadar binlerce emeklinin kursiyer olduğunu belirten Başkan Evcilmen, ziyarette çeşitli projeleri hakkında da bilgiler verdi.