ntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Kazım Özalp Caddesi’nde (Kapalı Yol) esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Mustafa Akaydın’a CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, CHP İlçe Başkanı Ercan Erkan da eşlik etti. Başkan Mustafa Akaydın, tek tek esnafları dolaşarak ‘hayırlı işler’ diledi. Esnaflarla çay içen Mustafa Akaydın, sorunlarını dinledi. Akaydın’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Başkan Akaydın, bir vatandaşında yavru köpeğini sevdi.ŞEHİR MERKEZİNİN CAZİBESİ ARTTI 
Kapalı Yol esnafı Başkan Akaydın’a Büyükşehir’in yaptığı “cadde düzenlemeleri” için teşekkür etti. Antalya caddelerinin güzelleşmesinin işlerine olumlu yansıdığını belirten esnaf, turistlerin de artık kent merkezine geldiğini söyledi. 
Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, modern caddelerin Antalya’ya yeni bir kimlik kazandırdığını belirterek, “Işıklar Caddesi ile başlayan değişim, şehrin birçok noktasına yansıdı. Vatandaşların rahatça yürüyebildiği,  dinlenebildiği caddelerimiz oldu. Kent merkezinin cazibesi artarken esnafın da yüzü güldü. Esnaf mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz” dedi.