Ünlü sanatçı Ali Kınık oğlu Göktürk Kınık için Antalya'da seçkin davetlilerin katıldığı bir sünnet düğünü yaptı. Kınık'ın oğlunun kirveliğini yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tebrik ve selamlarını da ileterek takısını takdim etti. Ayrıca; Göktürk Kınık'ın kınasını da kendisi yakan Kılavuz, bir adet Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ederken "Hayatını bu iki kutsal değere göre sürdür. Dinine, devletine, vatanına, milletine ve ailene hayırlı bir evlat ol inşallah, sana hediye ettiğim bu iki kutsal emanete hayatın boyunca sahip çık ve koru!" dedi.
     Kılavuz salondaki davetlilerin yoğun ilgisinden çok mutlu olduğunu ifade ederek davetlilerin fotoğraf çekme taleplerini de geri çevirmedi.

     Oğlunun sünnet düğününde sahneye çıkan ünlü sanatçı Ali Kınık, sevilen şarkılarıyla davetlilere eşsiz bir müzik ziyafeti çekti.

     Ülkü Ocakları'nın Antalya'daki ilçe temsilcileriyle de tek tek sohbet eden Kılavuz, salondaki davetlilere bir teşekkür konuşması yapmasının ardından Ankara'ya dönüş yaptı.

     Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Av. Emrah Taşkın da "Bu güzel günde Ali Kınık gibi bir şahsiyet abidesinin yanında olup mutluluğunu paylaşmak ve ayrıca sayın genel başkanımızı şehrimizde ağırlamak bizi son derece mutlu etmiştir." dedi.