Antalya Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu, Konyaaltı Belediye Başkanı ve Konyaaltı Bld.Bşk adayı Muhittin Böcek, Kepez Beledi Bşk adayı Erdal ÖNER ve Muratpaşa Bld. Bşk adayı Ümit UYSAL’I ağırladı.  Antalya Güçbirliği Platformu üyeleriyle Uygulama Oteli’nde bir araya gelen Başkan Böcek, Muratpaşa ve Kepez Bld. Bşk Adayları UYSAL ve ÖNER, sivil toplum örgütleriyle her daim omuz omuza çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söylediler.
Daha öncede Kepez Bld.Bşk.lığı yapan CHP Kepez Belediye Bşk adayı Erdal ÖNER de Dokuma ile ilgili projelerini detaylı olarak anlatarak Kepez’i çok iyi tanıdıklarını ve Kepez’e özel projeler üreteceklerini ifade ederek 66 mahalleye 66 özel projelerinin olduğunu dile getirdi. Kepez in Antalya nın en büyük ilçesi olduğunu ve bölgenin Türkiye nin her noktasından gelen vatandaşı barındırdığını sözlerine ekledi.
Muratpaşa Bld.Bşk.Adayı Ümit UYSAL da var güçleriyle ve gece gündüz çalışacaklarını Muratpaşa’nın CHP yi iyi tanıyıp anladığını yaşanan kargaşa ile ilgili olarak kanayan yaraların sarılarak seçmenin CHP yi yine açık ara göreve taşıyacağına olan inançlarının tam olduğunu dile getirdiler.
Yol, park ve kaldırım yapmanın belediyelerin asli görevleri olduğunu dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bir bir hayata geçirdikleri sosyal ve kültürel projelerle Konyaaltı’nın kısı bir süre içinde Türkiye’nin parlayan bir yıldızı haline geldiğini söyledi.
1.5 milyon metrekare yeşil alan miktarının ilçede kişi başına 11,8 metrekare yeşil alan düştüğü anlamına geldiğini ifade eden Başkan Böcek, bu oranların bir çok Avrupa ülkesinin de ilersinde olduğuna dikkat çekti. Konyaaltı’nda tasarladıkları her projenin yeşile ve doğal güzelliklere saygılı olduğunu dile getiren Böcek, platform üyelerinin merak ettiği sorularına da cevap verdi.
Konyaaltı Sahili’yle ilgili yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Böcek; buranın tekrar kendilerine tahsis edilmesi için ilgili mercilere 6 kez yazılı müracaatta bulunduklarını söyledi. Ancak şuan için hiçbir olumlu cevap alamadıklarını söyleyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak sahil ile ilgili son derece modern yeni projeleri olduğunun altını çizdi. Konyaaltı sahilinin şuan Menderes TÜREL ve Antalya Valiliği’nin sorumluluğunda bulunduğunu ifade etti.
Güçbirliği Platformu Yürütme Kurulu Başkanı Canan Tungar ise tüm konuklara başta Başkan Böcek, Erdal ÖNER ve Ümit UYSAL olmak üzere çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.