Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret eden Güzelbağ İlköğretim Okulu öğrencileri, projeler ve hizmetler hakkında sorular sorarak, kent yönetimi hakkında bilgi aldı.


Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i ziyaret eden Güzelbağ İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Özkan Şamal, öğretmen ve öğrenciler belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okulun eksiklikleri ve projelerinden bahseden Müdür Yardımcısı Özkan Şamal , “Okulumuz Muratpaşa İlçesi sınırlarında. Bu nedenle sizi ziyaret etmek ve yerel yönetimler hakkındaki en doğru bilgileri almak istedik. Ayrıca öğrencilerimiz başkanlarını merak ediyor ve tanışmak istiyordu” dedi.

Güzelbağ İlköğretim Okulu öğrencilerinin spor ile ilgili sorularını yanıtlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Spora ilköğretim çağında başlamak ve yaşam standartı haline getirebilmek çok önemli. Spora verdiğim önemi çalışmalarıma yansıtarak sizlere sağlıklı spor alanları yapmaya özen gösteriyorum” dedi. Belediye hizmetleri ve belediye başkanlığı ile ilgili soruları da yanıtlayan Başkan Evcilmen, sporla yakından ilgilenmeleri için öğrencilere futbol, basketbol ve voleybol topları hediye edeceğini belirtti.