Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen, As Taksi Durağı’nda taksici esnafıyla kahvaltı yaparak günlük seçim programına başladı. Başkan Evcilmen’in ne zaman kapısını çalsalar her zaman yanıt aldıklarını belirten taksici esnafı, taksici esnafının haklarını koruduğu ve desteklediği için Başkan Evcilmen’e teşekkür etti. Başkan Evcilmen Fener Mahallesi esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti.

ÇALIŞKAN DÜRÜST BAŞARILI

Esnaf ziyaretine Yenigün Kapalı Pazar Yeri’nde devam eden Başkan Evcilmen, pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılandı. Alışveriş yapan yurttaşlarla da sohbet ederek destek isteyen Başkan Evcilmen’e yurttaşlar hizmetlerinden dolayı destek sözü verdi. Sık sık Başkan Evcilmen’e haksızlık yapıldığını dile getiren yurttaşlar, “Çalışkan, başarılı, dürüst ve halkın hakkını koruyan Başkanımızla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

ŞAPKASINI BANA VERDİ

Esnaf ziyaretlerinden sonra Antalya Eruhlular Derneği’ni ziyaret eden Başkan Evcilmen, Eruhlulara gelecek dönem projeleriyle ilgili bilgi verdi. Başkan Evcilmen’le ilgili bir anısını anlatan Dernek Başkanı Şükrü Çakır, “Antalya’ya yeni gelmiştim. Başkanımızı tanımıyorum. Maç izliyoruz halkın arasında yanımda oturuyor. Hava çok sıcak, bir ara başımı tuttum. ‘Ne oldu’ dedi. Yüksek tansiyon hastası olduğumu öğrenince şapkasını çıkarıp başıma bırakmıştı. Başkanımız gerçekten halkını düşünen bir başkan” diye konuştu.