Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen seçim kampanyası kapsamında dernek ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yoğun programına hasta ziyareti için ara veren Başkan Evcilmen, kısa bir süre önce beyin kanaması geçiren Muratpaşa Belediyesi personeli Nedim Ulusoy’u Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ziyaret ederek güne başladı. Ulusoy ailesinin üzüntüsünü paylaşan Başkan Evcilmen, acil şifa ve sabır dileklerini iletti.

ADALETSİZLİĞİN FARKINDAYIZ

Hasta ziyaretinden sonra Başkan Evcilmen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Hıdır Dağtekin’i ziyaret etti. Hıdır Dağtekin gerçekleştirdiği kaliteli hizmetleri nedeniyle Başkan Evcilmen’e teşekkür ederken, federasyon olarak Başkan Evcilmen’e yapılan haksızlığın ve adaletsizliğin farkında olduklarını dile getirdi. Buradaki ziyaretini tamamlayan Başkan Evcilmen esnaf ziyaretleri ile programına devam etti.

EVCİLMEN’E SEVGİ SELİ

Kilometrelerce süren esnaf ziyareti programına Mevlana Caddesi’nden başlayan Başkan Evcilmen, Çarşamba Pazarı’na kadar durmaksızın esnafları dükkanında ziyaret ederek destek istedi. Esnaf Başkan Evcilmen’i dost sıcaklığıyla karşılarken, balkonlarına çıkan mahalle sakinleri Başkan Evcilmen’e alkışlarla destek verdi. Çarşamba Pazarı’nda Başkan Evcilmen sevgi seliyle karşılandı. “Halkçı Başkan”, “Antalya seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı.

YÜREĞİNDE YER VAR

Yaklaşık 5 saat süren esnaf ziyaretinden sonra Başkan Süleyman Evcilmen, Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Tekgül ve çok sayıda üyelerinin taleplerini dinleyen Başkan Evcilmen, yeni dönem projeleri hakkında üyelere bilgi verdi. Muratpaşa’da yarattıkları kültür mozaiğini anlatan Başkan Evcilmen, “İnancımız, mezhebimiz, kökenimiz, dilimiz ne olursa olsun. Antalya’nın kültürel zenginliği olan ve kültürüne katkı koyan her vatandaşın benim yüreğimde sonsuza kadar yeri var” dedi.