Antalya Milletvekili Atay Uslu'dan yeni yıl mesajı; 2016 yılını artık geride bıraktık; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla başladık.  2017 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını;  huzura, dostluğa, sevmeye vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

2016, bir yandan birçok terör örgütü ile aynı anda sınırlarımız içinde ve dışında mücadele ettiğimiz bir yıl olurken diğer yandan 15 Temmuz’da ülkemize ve milletimize karşı tehdit oluşturan Fetö Terör Örgütü’nün kanlı yüzüyle muhatap olduğumuz bir yıl olmuştur.  15 Temmuz darbe girişimi tarihimizin en alçak terör eylemi ve işgal girişimi olarak sadece 2016'ya değil, tarihimize damgasını vurmuştur.  Milletimiz darbe girişimi karşısında gösterdiği güçlü duruşla, bu felaketi,  yeni bir başlangıca çevirmeyi başarmıştır. 

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BAŞINI EZECEĞİZ"

Milletimiz yaşadığımız zor sınavlardan birlik ve beraberlik içinde geçmiştir. Aziz Milletimiz ve Büyük Ülkemiz bu hainlerle ve düşmanlarla mücadele edecek ve onları yok edecek güce ve kudrete sahiptir. 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy’de meydana gelen hain terör eylemini lanetliyorum. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılar acil şifa diliyorum. Kırılganlığa düşmeden mücadelemize devam edeceğiz ve inşallah terörü kendi kanında boğacağız.

"PARLAK BİR GELECEK BİZİ BEKLİYOR"

Yaşadığımız tüm badirelere rağmen, milletimizden aldığımız destekle yatırımlarımızı, büyük projelerimizi, ekonominin gelişmesine yönelik adımlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Dilovası ile Altınova arasında dünyanın en büyük asma köprülerinden biri olan Osmangazi Köprüsü, İstanbul Boğazına inşa edilen "dünyanın en geniş köprüsü" Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dünyanın en iyi mühendislik projeleri arasında gösterilen ve Asya ile Avrupa kıtlarını tüp geçişiyle birbirine bağlayan Avrasya Tüneli 2016 yılında hizmete açılmıştır. Tüneller, yollar, barajlar, elektrik santralleri, fabrikalar, alt ve üst yapı yatırımları, uzaya gönderdiğimiz uydumuz, hizmete aldığımız helikopterlerimiz gibi nice önemli başarının sevincini hep birlikte yaşadık.

"ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE, BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM"

Sadece ülkemiz değil, tüm dünya yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatacağız, hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizi durdurmak, mücadelemizi ve gelişmemizi intikaya uğratmak isteyenlere inat çalışmaya, üretmeye, yatırımlar yapmaya, projeler üretmeye, birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.

"BU AZİZ MİLLETİN BİR FERDİ OLMAKTAN DAİMA ŞEREF DUYUYORUM"

İnşallah 2017'de hem terörü yok edeceğiz hem de çok daha büyük ekonomik başarılara, eserlere imza atacağız.  Yanımızda Milletimizin gücü, arkamızda yüz milyonlarca kardeşimizin duası olduğu sürece, Allah'ın inayetiyle bizi yolumuzdan alıkoyacak hiçbir güç yoktur. Türkiye 2023 hedeflerine mutlaka ulaşacak. Bu duygularla, vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için bir gül gibi toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor,  Gazilerimize Rabbimizden şifalar diliyorum.  2017 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza esenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum.         Sevgiyle Yeni Kalın.

ATAY USLU
AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ