Kepez Belediyespor Kulübü, ilçenin 8 ayrı noktasında gerçekleştirdiği aerobik, step ve pilates  faaliyetlerine katılan kadınlar için Yüzüncü Yıl Restoran’da kadınlar matinesi düzenledi.


Kepez Belediyespor Kulübü, ilçenin 8 ayrı noktasında gerçekleştirdiği aerobik, step ve pilates faaliyetlerine katılan kadınlar için kadınlar matinesi düzenledi. Yüzüncü Yıl Restoran’da gerçekleşen matinede Kepezli kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Kepez Belediyespor Kulübü tarafından, Yüzüncü Yıl Restoran’da düzenlenen kadınlar matinesine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz ve çok sayıda Kepez’li kadın katıldı.

Sağlıklı yaşama merhaba

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kadınlar matinesinde yaptığı konuşmada, böyle güzel bir ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Hanımlara yönelik yapmış olduğumuz en önemli işlerden bir tanesi de aerobik, step ve pilates kurslarımız. Sizler de bu kurslardan istifade ederek sağlıklı yaşama merhaba diyorsunuz. Ayrıca düzenlediğimiz böylesi güzel ortamlarda da hanımlar arasında güzel bir eğlence gerçekleşiyor. Bundan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Hayat sizlerle güzel

Başkan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde  bir açıklama yaptığını dile getirerek, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Dedim ki 365 günün tamamı Kepez’de kadınlar günüdür. Biz yılın her gününü hanımlar günü olarak görüyoruz.  Hanımlar bizlerin anneleridir. Bizleri yetiştirenlerdir. Hayatımızı paylaştığımız eşlerimizdir. Çocuklarımızın fedakâr anneleridir. Hayat onlarla güzel, sizlerle güzel.”

Memnuniyetinizi anlatın

Başkan Tütüncü konuşmasını, “Sizler de inşallah açmış olduğumuz bu kurslarla sağlıklı bir yaşama merhaba diyeceksiniz. Bu kurslardan memnuniyetinizi tüm komşularınıza, eşinize ve dostlarınıza anlatın ki bizler daha çok kurs açalım, daha çok güzellikler meydana getirelim.” sözleriyle tamamladı..